Bruktmarked ble stor suksess

Onsdag 28. august, og torsdag 29., inviterte vi til bruktmarked i Bolyst-teltet på torget. Vi er glad at så mange tok turen innom!

Gina-Mari H. Johnsen var en av de som solgte kaffe og kaker for Berlevåg SV.

Du lurer kanskje på hvorfor Berlevåg SV arrangerte bruktmarked. For det første syns vi dette var en flott måte å bruke Bolyst-teltet på. Med servering av kaffe og kake ville det være hyggelig for innbyggere å ta turen og snakke med andre. For det andre er bruktmarked et godt tiltak for å oppfordre til gjenbruk, noe vi i SV er opptatt av, samt at man hadde en sjanse til å tjene penger på ting man ikke lengre ville ha.

Bruktmarkedet ble en suksess. Ikke bare var det mange deltakere som holdt bod og solgte ting, alt fra klær til bøker og pyntegjenstander, det var også en masse besøkende. Berlevåg SV stilte med utsalg av kaffe og kaker. Noe det også gikk unna på.

Mange kom innom, og mange fant seg noe de ville kjøpe.

Bruktmarkedet viser at det skal ikke så mye til for å skape en god møtearena hvor folk kan slå av en prat. Vi håper på å arrangere liknende flere ganger.

Det er ganske bra at folk kjøper brukt. Gjennom gjenbruk og reparasjon av ødelagte ting kan vi endelig vende oss av med overforbruk. Slik får vi bukt med «bruk og kast»-kulturen.

Tusen takk til alle som deltok og til alle som kom innom, vi håper dere hadde det hyggelig!

Om du vil lese mer om hva SV sentralt mener om gjenbruk og miljø, kan du klikke her.