Partisekretæren på valgfrokost

Morgenen den 2. august møtte flere berlevåginger og konsfjordinger opp i Bolyst-teltet på torget, hva var anledningen? Jo, Berlevåg SV inviterte på valgfrokost og kunne fronte med storbesøk. Partisekretær Audun Herning var nemlig i Berlevåg for å fortelle om SVs gode politikk, kommunevalget og hvor glad han er for at det ble lokallag i Berlevåg.

Audun Herning, partisekretær i SV, har vært på en liten runde i landet for å snakke om valget. Den 2. august gikk turen til Berlevåg. Der fikk han sett seg rundt i havna, besøkt fiskebruk, og hørt hva som er viktig for oss som bor i Berlevåg kommune. Klokken 10 var det endelig på tide med frokost i Bolyst-teltet på torget.

Flinke frivillige hadde dekket et koldtbord med en rekke snadder, kaffe var det også å få. Herning tok seg god tid til å hilse på de som kom og for å høre hva som opptar dem i lokalsamfunnet. Etterhvert holdt han et innlegg hvor han snakket en god del om betydningen av små kommuner, kontra sentralisering og sammenslåing, og hvor opptatt SV er av fiskeripolitikk.

Herning var også glad for at SV fikk lokallag i Berlevåg. Faktisk har SV hatt en enorm medlemsvekst de siste årene, noe som har betydd flere lokallag. Over 90 prosent av Norges befolkning har nå muligheten å stemme SV i det kommende kommunevalget, det er noe å være stolt av.

Etter Herning var ferdig å snakke, oppsummerte lokallagsleder Anne Arntzen Johnsen de viktigste punktene i Berlevåg SVs valgprogram. Det ble også en god runde med spørsmål og svar.

Med rundt 30 deltakere var dette en fin start på valgkampen. Tusen takk til alle som kom!

Kunne du tenke deg å bli medlem? Klikk her for å lese hvordan.